Dia Mundial del Ronyó
 

El segon dijous de març, en concret aquest any el 9 de març, es commemora el Dia Mundial del Ronyó.

L'objectiu d'aquest mes és conscienciar a la població sobre la importància de la prevenció i el control de la salut renal i donar coneixement sobre les malalties renals
 


 

Des del CSAPG oferim:


 

Al perfil d'Instagram del CSAPG podeu participar en un petit quizz sobre les malalties renals cròniques: saps quina dieta ha de seguir una persona amb una malaltia renal crònica? I quin tractament? Posa't a prova!

Accedir al Quiz
 


 

El Fernando és un pacient de diàlisi a l'Hospital Sant Antoni Abat. Té una malaltia renal crònica i ens explica la seva experiència i com li ha canviat la vida. El Dr. Sergi Pascual, metge nefròleg del CSAPG, ens parla sobre les malalties renals cròniques i com podem ajudar a prevenir-les.

ACCEDIR AL VÍDEO


 

La Dra. Itziar Navarro, cap de Servei de Nefrologia al Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, participa al programa “Quedem al Vinseum” de RTV Vilafranca parlant sobre les malalties renals cròniques: què són, quins poden ser els símptomes i com es poden prevenir?

ACCEDIR A L’ENTREVISTA


 

El 16 d’abril de 2023 es celebra la cursa popular de Vilanova i la Geltrú. Enguany, el CSAPG participem muntant una taula en la que posarem en valor la importància de la hidratació per tenir els ronyons saludables. Oferirem aigua a tots els participants i informació sobre la prevenció de les malalties renals.