Recomanacions generals per a les visites presencials

Amb l'objectiu de contenir la propagació de la Covid-19 i d'acord amb les mesures establertes pel Departament de Salut, demanem que en cas de tenir símptomes compatibles amb la Covid-19 us poseu en contacte amb el vostre centre de referència per anul·lar la visita. Recordem que és obligatori l’ús de la mascareta quirúrgica. 

El fet de no presentar-vos a la visita repercuteix directament en les llistes d’espera. Treballem per visitar-vos el més aviat possible, per això demanem que, en cas de no poder assistir, envieu un correu electrònic, ja que així podrem reprogramar la visita.

Documentació necessària:

DNI o targeta sanitària

Un cop arribeu a l’hospital, haureu de dirigir-vos a la màquina dispensadora de tiquets. Passant pel lector la targeta sanitària, o introduint el vostre número del DNI, obtindreu el tiquet que us indicarà la consulta on heu d’anar.

En cas de visitar-vos a l’Hospital Sant Antoni Abat, haureu de dirigir-vos al mostrador d’Admissions. 

Justificants

En cas de necessitar un justificant podeu obtenir-lo a través de la màquina dispensadora de tiquets.

Recordatori:

Recomanacions generals per a les visites telefòniques o videotrucades

En cas que tingueu algun dubte, dirigiu-vos al taulell d’Informació del centre. Sobretot, no truqueu a la porta de la consulta per no interrompre la visita d’un altre pacient.

Consultes Externes, Radiologia i Hospital de Dia

M'he de visitar a l'Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

Consultes Externes

Per visitar-vos a Consultes Externes de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès caldrà que entreu per l’accés de Consultes Externes. Us haureu de dirigir a les màquines dispensadores de tiquets situades a l’esquerra de l’entrada, on fareu l’admissió, passant la targeta sanitària pel lector o amb el número del DNI. Sortirà un tiquet amb un codi identificatiu i el número de despatx on sereu visitats. Podreu entrar a la consulta quan el vostre codi aparegui a les pantalles de televisió ubicades a les sales d’espera.

Hospital de Dia

Us heu de dirigir a les màquines dispensadores de tiquets situades a l’entrada de Consultes Externes, recollir el tiquet i anar a la sala d’espera d’Hospital de Dia.

La Unitat de Pacients Crònics Aguditzats (UPCA) i l’Hospital de Dia Oncohematològic estan ubicats a l’Hospital de Dia. 

Informació de visites, canvis o anul·lacions:

Un cop finalitza la consulta no caldrà que us espereu per programar la visita successiva. Us comunicarem la nova cita mitjançant un missatge al vostre mòbil o per correu postal.

Per qualsevol dubte, canvi o anul·lació, podeu enviar un correu electrònic a visiteshcap@csapg.cat o trucar al telèfon 93 818 03 93 (de dilluns a dijous de 10 a 18 h i divendres de 10 a 15 h).

Més informació:

M'he de visitar a l'Hospital Residència Sant Camil

Consultes Externes

En primer lloc, haureu de passar per la màquina dispensadora de tiquets situada a l’entrada principal del centre i recollir el tiquet on us indicarà a quina consulta heu d’anar.

Després, dirigiu-vos a la consulta i espereu a la sala fins que us avisin per ser visitats.

Informació de visites, canvis o anul·lacions:

 • Per correu electrònic a cceehrsc@csapg.cat
 • De forma presencial a la recepció de Consultes Externes
 • Trucant al 93 811 65 08 (atenció de 9 a 15h)

Si teniu dubtes i/o necessiteu qualsevol aclariment, adreceu-vos al Servei d’Informació on serà atès de dilluns a diumenge de 08:00 a 21:00 hores.

Hospital de Dia de Crònics

Per visitar-vos a l’Hospital de Dia de Crònics de l’Hospital Residència Sant Camil no és necessari que presenteu cap mena de documentació. Haureu de dirigir-vos a la SALA 1 de la Unitat.

 • Localització: Bloc D1
 • Contacte: 93 896 00 25 extensió 6912
 • Horari d’atenció telefònica:
  • Urgències: 08:00 a 20:00 hores
  • Dubtes o canvi de visita: de 13:00 a 15:00 hores

M'he de visitar a l'Hospital Sant Antoni Abat

Consultes Externes

Primera visita:

En primer lloc, haureu de passar pel mostrador d’admissions i recollir el tiquet que els indicarà a quina consulta han d’anar.

Després, dirigiu-vos a la consulta i espereu a la sala a què us avisin per ser visitats.

Visites successives

En cas que sigui una segona visita amb citació programada (a través d’SMS o trucada telefònica), podeu dirigiu-vos directament al consultori i espereu a la sala a què us cridin per ser visitats.

Programació de visites, canvis i anul·lacions:

 • Per correu electrònic a ingressoshsaa@csapg.cat
 • De forma presencial a la recepció de Consultes Externes
 • Trucant al 93 811 65 08 (atenció de 9 a 15h)

Si teniu dubtes i/o necessiteu qualsevol aclariment, adreceu-vos al Servei d’Informació on serà atès de dilluns a divendres de 8 a 20 hores.

M'he de visitar al Centre de Rehabilitació

En la primera visita mèdica al CRHB, cal que us dirigiu a recepció, on us indicaran quins passos heu de seguir i on us heu de dirigir. Recordeu que heu de portar sempre la Targeta Sanitària Individual (TSI).

Els menors d’edat hauran de venir acompanyats d’una persona adulta el primer dia. Si no, no serà possible realitzar la visita.

Tractament

Després de la primera visita amb l’equip mèdic de rehabilitació, si necessiteu tractament, se us assignarà una persona professional (fisioterapeuta, logopeda o terapeuta ocupacional), segons el tractament que us hagin pautat.

Rebreu una trucada per informar del dia d’inici i l’horari assignat. En cas que no tingueu disponibilitat per algun dels dies que se us assigni, us demanem que ens ho feu saber.

Informació relacionada