Missió

Compromesos amb la teva Salut: som un equip de professionals implicats en la millora contínua. Ens mou la teva satisfacció pel nostre treball: oferir serveis sanitaris i socials propers a les persones.

La teva confiança és la nostra força.

Visió

Volem ser una entitat saludable, sostenible i socialment responsable: amb l'atenció centrada en la persona i la seguretat clínica, com a eixos de les nostres actuacions, i la millora contínua com a guia per arribar a l'excel·lència, generarem el coneixement i la innovació per esdevenir una organització referent i docent a la que els professionals estiguin orgullosos de pertànyer.

Principis

  • Fer equip Treballem de forma integrada potenciant les diferències entre les persones de l'equip com a valor que aporta riquesa. Ens corresponsabilitzem dels resultats, per un objectiu comú

  • CompromísOrientem les nostres actuacions de forma responsable a les necessitats de la població a la què atenem, les de les persones de l'equip i cap a la nostra missió professional.

  • Aprenentatge-CompetènciaAprenem contínuament per ampliar els coneixements relatius a la feina i les persones, amb el compromís i la voluntat d'assolir la nostra missió amb preparació i constància.

  • Excel·lènciaVolem millorar contínuament, cuidant la qualitat i sumant la innovació en els processos, amb l'objectiu de crear impacte positiu en les persones, l'equip, la situació, l'organització i el medi ambient.

ADN Missió Visió