El programa “Cuida’t” se centra aquest mes de març en la prevenció i conscienciació de les malalties renals

| Promoció de la salut

Avui, 9 de març es commemora el Dia Mundial del Ronyó. Aquest dia se celebra amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància de tenir una bona funció renal, així com reduir la freqüència i l'impacte de les malalties renals i problemes associats.

És per aquest motiu, que el programa "Cuida't" del CSAPG se centra aquest mes de març en la prevenció i conscienciació de les malalties renals.
 

Vols saber més sobre les malalties renals cròniques?

Al perfil d'Instagram del CSAPG (www.instagram.com/csapg) podeu participar en un petit quizz sobre les malalties renals cròniques: saps quina dieta ha de seguir una persona amb una malaltia renal crònica? I quin tractament? Posa't a prova!

Accedir al Quiz

En cas que no pogueu accedir al quiz a l'ordinador, el podreu trobar al perfil d'Instagram del CSAPG accedint a través d'un dispositiu mòbil: www.instagram.com/csapg
 

Parlem amb Fernando, un pacient de diàlisi, i amb el Dr. Sergi Pascual, metge especialista en Nefrologia del CSAPG

El Fernando té una malaltia renal crònica. Va començar a fer diàlisi a l'Hospital Sant Antoni Abat l'estiu de 2020 i es troba en llista d'espera per a un trasplantament. El Dr. Sergi Pascual, metge nefròleg del CSAPG, ens parla sobre les malalties renals cròniques i com podem ajudar a prevenir-les.

En cas que no pogueu visualitzar el vídeo a l'ordinador, el podreu trobar al perfil d'Instagram del CSAPG accedint a través d'un dispositiu mòbil: www.instagram.com/csapg
 

La Dra. Itziar Navarro parla sobre la prevenció de les malalties de Ronyó al programa "Quedem al Vinseum" de RTV de Vilafranca

La Dra. Itziar Navarro, cap de Servei de Nefrologia al CSAPG, participa al programa "Quedem al Vinseum" de RTV Vilafranca parlant sobre les malalties renals cròniques: què són, quins poden ser els símptomes i com es poden prevenir?

Entrevista a la Dra. Itziar Navarro
 

16 d'abril de 2023. El CSAPG partícip de la Cursa popular de Vilanova i la Geltrú: BEN HIDRATAT EM MANTINC EN FORMA!

El 16 d'abril es celebra la cursa popular de Vilanova i la Geltrú. Enguany, el CSAPG participem muntant una taula en la que posarem en valor la importància de la hidratació per tenir els ronyons saludables. Oferirem aigua a tots els participants i informació sobre la prevenció de les malalties renals.

CONSULTA TOTA LA INFORMACIÓ