La 43a edició de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú incideix en la prevenció de les malalties renals: Ben hidratat em mantinc en forma!

| Promoció de la salut

La 43a edició de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú "Memorial Ricard Arnaez" incideix enguany en la prevenció de les malalties renals, en el marc del programa "Cuida't", impulsat pel Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf.

Amb el lema "Ben hidratat em mantinc en forma!", el CSAPG pretén conscienciar a tota la població de la importància que té tenir una bona funció renal per reduir el seu impacte sobre la salut.
 

La cursa

La cursa tindrà lloc el diumenge 16 d'abril. La sortida i arribada es farà des de la plaça de Soler i Carbonell a partir de les 10 del matí.

Les modalitats de participació són: Mini Cursa de 1.500 metres per als menors de 10 anys i la Cursa Popular i Cursa de marxa nòrdica de 5 quilòmetres.

Les inscripcions es poden fer a les botigues col·laboradores Evasion Running, Intersport Olària i Cota Zero, així com als centres educatius de la ciutat, escoles i instituts, a través de les seves AMPES i AFAS.

El preu de la inscripció és de 3 € per persona. Els diners recaptats a la Cursa Popular es destinaran a l'acció o projecte solidari, social o educatiu que decideixi cada centre participant.
 

El programa "Cuida't"

El CSAPG comptem amb un programa de promoció de la salut dirigit a la ciutadania, anomenat "Cuida't".

A través d'aquesta iniciativa s'oferiran activitats, tallers, contingut a xarxes socials, xerrades o articles, que tindran l'objectiu de fomentar la cultura de l'autocura i promoure hàbits saludables.

Mensualment es tracta un tema de salut diferent, i aquest mes de març es centra en la prevenció i conscienciació de les malalties renals.

Pots consultar aquí més informació i la planificació del programa