El/La [nom client] aposta per assegurar l'accessibilitat digital de les persones amb discapacitat. Estem millorant contínuament l'experiència d'usuari per a tothom i mirant d'aplicar els estàndards d'accessibilitat més rellevants. Aquest compromís també el fem d'acord amb el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre, relatiu a l'accessibilitat de llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic.

Estat d'acompliment

Les Directrius d'accessibilitat al contingut web (WCAG) 2.1 defineixen els requisits per als dissenyadors i desenvolupadors per millorar l'accessibilitat de les persones amb discapacitat. Aquestes directrius defineixen tres nivells de conformitat: Nivell A, Nivell AA i Nivell AAA. El/La [nom client] és parcialment conforme amb el nivell AA de WCAG 2.1. Això significa que algunes parts del contingut no s'ajusten completament a l'estàndard d'accessibilitat.

Funcions d'accessibilitat

Aquest lloc web s'ha testejat en navegadors i dispositius moderns i antics, a més d'eines d'avaluació d'accessibilitat com ara WAVE, Accessibility Insights i el lector de pantalla ChromeVox.

Contingut no accessible

Sabem que algunes parts d'aquest lloc web no són del tot accessibles:

De vegades, incrustem suports d'àudio o vídeo a les nostres pàgines que potser no es descriuen adequadament.
Si trobeu suports o elements confusos, podeu enviar-nos un correu electrònic i fer-nos-ho saber.

També sabem que la majoria de documents PDF antics no són totalment accessibles al programari de lector de pantalla.

Feedback

Agraïm els vostres comentaris sobre l'accessibilitat del/de la [nom client]. Informeu-nos si trobeu barreres d'accessibilitat en aquest lloc web:

Aquesta declaració es va crear el XX de XX de 20XX.