El CSAPG guardonat als premis TOP 20 i els Best Spanish Hospitals Awards (BSH)

Consulteu aquí els guardons rebuts

Estem d’enhorabona!

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Sant Camil ha estat guardonat amb el Premi TOP 20 en l’Àrea de la Dona i Patologia Mamària. A més, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i l’Hospital Residència Sant Camil han estat finalistes per rebre el premi TOP 20 en Gestió Hospitalària Global. 

Els premis TOP 20 són els guardons que l’entitat especialitzada en estudis de mercat del sector sanitari IASIST atorga cada any als centres amb els millors indicadors de qualitat, funcionament i eficiència.

D’altra banda també ens enorgulleix anunciar que hem rebut el primer premi en la Categoria de diagnòstic del sistema nerviós i el segon premi en la Categoria diagnòstica de l’aparell circulatori en els Best Spanish Hospitals Awards (BSH).

Els guardons BSH busquen reconèixer la bona gestió dels centres sanitaris de totes les mides d’una forma objectiva, a través d’indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial. L’objectiu d'aquest reconeixement se centra en potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua d’hospitals d’aguts espanyols, públics i privats.

Enguany les entregues de tots aquests guardons s’han fet de forma virtual.

Aquests reconeixements són per tots els professionals del CSAPG, ja que premien els resultats de processos d’atenció integral. ENHORABONA A TOTS!