El CSAPG obté l’acreditació d’una plaça de resident MIR a l’any en el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia del CSAPG

L’objectiu és que s’incorpori el primer resident a la propera convocatòria de 2021

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT) del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf comptarà amb una plaça de Metge Intern Resident (MIR) anual. La Direcció General d’Ordenació Professional del Ministeri de Sanitat ha estat l’encarregada d’acreditar el Consorci com a Unitat Docent en Traumatologia.

Aquesta acreditació implica poder tenir un MIR nou cada any per a formar-se en l’especialitat de COT. La durada d’aquesta formació és de 5 anys, el que comporta que es puguin tenir fins a 5 residents en aquest servei. L’objectiu és que s’incorpori el primer MIR a la propera convocatòria de 2021.

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf es comença a posicionar en l’àmbit de la Formació Sanitària Epecialitzada a Catalunya, comptant ja amb dues Unitats Docents acreditades: la Unitat Docent Multiprofessional de Geriatria i la Unitat Docent de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

Imatge (d'esquerra a dreta): Dr. Alfred Dealbert, Cap Clínic de COT (àmbit Garraf); Dr. Llorenç Mateo, Cap de Servei de COT; Dr. Antoni Yuste, Cap de Docència