Presentem la missió, la visió i els principis corporatius del CSAPG

Són els factors que defineixen el nostre ADN com a institució

Al Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf es va posar en marxa una campanya participativa per escollir els principis corporatius que ens representen i que defineixen la manera d’actuar dels nostres professionals i de la nostra entitat. Són la base del nostre ADN.

Avui us presentem el resultat: la missió, la visió i els principis del CSAPG que es van escollir entre tots els professionals i que ens defineixen com a institució.


Missió i visió

La direcció va ser l’encarregada de definir la missió i la visió del CSAPG, amb l’aprovació del Consell Rector de l’entitat.

Missió

  • Compromesos amb la teva Salut: som un equip de professionals implicats en la millora contínua. Ens mou la teva satisfacció pel nostre treball: oferir serveis sanitaris i socials propers a les persones. La teva confiança és la nostra força.

Visió

Volem ser una entitat saludable, sostenible i socialment responsable: amb l’atenció centrada en la persona i la seguretat clínica, com a eixos de les nostres actuacions, i la millora contínua com a guia per arribar a l’excel·lència, generarem el coneixement i la innovació per esdevenir una organització referent i docent a la que els professionals estiguin orgullosos de pertànyer.


Principis Corporatius

  • Fer equip: Treballem de forma integrada potenciant les diferències entre les persones de l’equip com a valor que aporta riquesa. Ens corresponsabilitzem dels resultats, per un objectiu comú.
  • Aprenentatge i Competència: Aprenem contínuament per ampliar els coneixements relatius a la feina i les persones, amb el compromís i la voluntat d’assolir la nostra missió amb preparació i constància.
  • Compromís: Orientem les nostres actuacions de forma responsable a les necessitats de la població a la què atenem, les de les persones de l’equip i cap a la nostra missió professional.
  • Excel·lència: Volem millorar contínuament, cuidant la qualitat i sumant la innovació en els processos, amb l’objectiu de crear impacte positiu en les persones, l’equip, la situació, l’organització i el medi ambient.