Tornar a l’escola en temps de Covid-19

Consulta aquí les mesures extraordinàries del Departament de Salut

La tornada a l’escola compta amb unes característiques extraordinàries a causa de la pandèmia de la Covid-19, per la socialització que representen els col·legis, així com per la necessitat de no interrompre la formació de milers d’estudiants. Per això, el Departament de Salut ha fet públiques unes mesures extraordinàries per evitar els brots de la Covid-19 a les escoles.

Com a mesura de prevenció, heu de tenir en compte que no es podrà accedir al centre en cas que es tinguin algun d’aquests símptomes:

Per altra banda, el Departament de Salut també ha establert un procediment per assegurar que els centres educatius, els centres d’atenció primària de salut, els equips de vigilància epidemiològica i les famílies estiguin informades i actuïn coordinadament i amb seguretat si es produeix un cas de sospita o un cas positiu entre el personal o l’alumnat del centre.

Si voleu consultar tota la informació sobre els procediments, les mesures i la situació de la comunitat escolar en el marc de la pandèmia: