L'Hospital Sant Camil posa en marxa un nou sistema d’admissió per a les visites de CCEE i radiologia

S’ha instal·lat un gestor de visites automatitzat que facilita la recepció i la localització de la consulta on el pacient serà visitat

L'Hospital Residència Sant Camil ha posat en marxa un nou sistema d'admissió per a les visites de Consultes Externes i radiologia. Es tracta d’un gestor de visites automatitzat que facilita la recepció i localització de la consulta on el pacient serà visitat.

Les persones que tinguin una visita o prova a Consultes Externes o a radiologia, en arribar a l’hospital han d’acreditar-se a la torre expenedora de tiquets situada a l’entrada. Per identificar-se, ha de passar pel lector la targeta sanitària o introduir el DNI.

El sistema registra l’arribada del pacient i expendrà un tiquet que identifica a la persona que té la visita programada, indicant-li el número de consulta i la sala on pot esperar a que el cridin.

Les persones que necessitin un justificant de la visita, el podran recollir una vegada acabada la consulta a la mateixa torre expenedora amb la targeta sanitària o el DNI.

Aquest sistema, instal·lat ja a la majoria d’hospitals, agilitza l’admissió dels pacients, evitant les cues i l’acumulació de persones al vestíbul.

Properament es reforçarà la senyalització per facilitar a les persones usuàries la localització de les sales de visita.