L’Àrea de Parts de l’HCAP i l’HRSC recuperen les xerrades sobre l’atenció al part a través de videoconferència

D’aquesta manera les dones embarassades es poden dirigir personalment als professionals del Consorci, rebre tota la informació sobre el part i resoldre dubtes

L’Àrea de Parts de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i de l’Hospital Residència Sant Camil recuperen les xerrades sobre l’atenció al part a través del sistema de videoconferència Zoom. L’objectiu d’aquestes sessions és que les dones embarassades puguin dirigir-se personalment als professionals del Consorci, rebre tota la informació necessària per facilitar el procés del part, informar dels circuits actuals i resoldre els dubtes i inquietuds personals que cada una tingui.

L’HCAP va dur a terme la primera sessió a través de videoconferència el passat 14 de maig, en la que es van connectar 13 dones i algunes de les seves parelles.

L’Àrea de Parts de l’Hospital Residència Sant Camil realitzarà la seva primera sessió el proper dilluns 8 de juny de 17 a 18 hores. En cas que us interessi assistir-hi, podeu demanar tota la informació a l’ASSIR Garraf o a l’Àrea de Parts de l’HRSC.