El CSAPG inaugura l’exposició #DestíIgualtat a l’Hospital Residència Sant Camil

| CSAPG

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG) ha inaugurat avui l'exposició #DestíIgualtat a l'Hospital Residència Sant Camil. La mostra, impulsada per la Fundació Vicente Ferrer, pretén promoure la igualtat de gènere, la sororitat i la solidaritat entre la Índia i Espanya visibilitzant històries de vida de dones de diferents parts del món.

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de la Dra. Olga Farré, gerent del CSAPG, la Sra. Mercè Font, directora d'Atenció a la Ciutadania, Comunicació i Responsabilitat Social Corporativa del CSAPG, i la Sra. Montse Ortiz, delegada de la Fundació Vicente Ferrer a Catalunya.

L'exposició explica la història de la Nagalakshmi, una mare sola de 30 anys, que és una de les primeres dones conductores de rickshaw (bicicleta-taxi) en un país on conduir continua sent una tasca d'homes. La mostra també exposa històries d'altres dones que han trencat barreres contra les desigualtats amb la finalitat de denunciar les injustícies que pateixen en diferents contextos globals, reconeixent i donant veu a les seves històries de lluita i superació i inspirant altres persones a caminar cap a la igualtat. L'educació, el lideratge, la independència econòmica i la seguretat alimentària són elements claus en la lluita per la igualtat.

L'exposició es podrà visitar a l'entrada principal de l'Hospital Residència Sant Camil fins el 31 de juliol i de l'1 al 30 d'agost al passadís central de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, i de l'1 al 31 de desembre a l'Hospital Sant Antoni Abat.