El proper 13 de juny de 2024 se celebra la 5a Jornada de la Comissió de Gent Gran Garraf amb la representació de l’obra de teatre “Celebraré mi muerte” al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú

| CSAPG

El dijous 13 de juny se celebra la 5a Jornada de la Comissió de Gent Gran Garraf, organitzada per la Fundació Casa d'Empara, la Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere, la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG) i l'Organisme Autònom Municipal d'Assistència Integral Social i Sanitària (AISSA).

L'acte se celebrarà al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú a les 19.00 hores.

Enguany, l'esdeveniment tindrà un format diferent ja que es s'ha decidit parlar sobre l'eutanàsia mitjançant la representació de l'obra de teatre Celebraré mi muerte, del Dr. Marcos Hourmann.

L'obra explica com va canviar la vida d'aquest metge després de ser condemnat per haver participat en l'eutanàsia d'un pacient al que va atendre quan treballava en el Servei d'Urgències d'un hospital. La narració convida a reflexionar sobre aquest tema entre moments emotius envoltats de llàgrimes i alguna rialla.

Compra d'entrades