Els pacients i professionals dels hospitals del CSAPG han rebut més de 800 cartes i dibuixos amb mostres de suport de la ciutadania

Aquesta iniciativa neix arrel de la petició d’alguns professionals dels hospitals del CSAPG i de les escoles de les dues comarques 

Els pacients ingressats en aïllament i els professionals dels hospitals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG) han rebut més de 800 missatges de suport i acompanyament a través de la iniciativa #CartesPerAcompanyar, posada en marxa fa dues setmanes. Aquests missatges han arribat a través del correu electrònic cartesperacompanyar(ELIMINAR)@csapg.cat en diversos formats: cartes, dibuixos, fotografies i, fins i tot, àudios i vídeos. 

La campanya va sorgir de la iniciativa d’alguns professionals del Consorci, que van comunicar les seves ganes d’involucrar-se en aquest projecte, i també per la petició d’algunes  escoles de les comarques del Garraf i l’Alt Penedès.

Per tal de fer arribar els missatges als pacients en aïllament i als professionals s’han creat dos circuits d’entrega.  Per una banda, totes les notes i dibuixos es pengen a la intranet, una plataforma interna a la que tenen accés totes les persones treballadores del CSAPG. Per altra banda, les infermers/es, auxiliars, metges/esses, treballadors/es socials i psicòlegs/òlogues són els/les encarregats/des d’entregar en mà aquests missatges als pacients ingressats, sempre que és possible. També col·laboren en aquest procés el Departament d’Atenció a la Ciutadania i Comunicació que són els encarregats de rebre i gestionar tots els e-mails.

Els pacients en aïllament han rebut amb molta il·lusió i agraïment aquesta iniciativa, ja que és una manera més d’entretenir-se i sentir-se acompanyats, escoltats i recolzats. 

Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, volem donar les gràcies a totes les persones que han participat i que ens han fet arribar els seus missatges d’ànim i suport. 

Molt agraïts!