Anul·lació de visites programades a Consultes Externes, proves i radiologia del CSAPG

Seguiran en funcionament les consultes presencials d'obstetrícia, les ecografies de tocoginecologia i les visites dels pacients tractats amb Sintrom

Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf es comunica que queden anul·lades totes les Consultes Externes, proves i radiologia de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil i l’Hospital Sant Antoni Abat, amb l’objectiu d’evitar desplaçaments de la població i prevenir els possibles contagis per Coronavirus SARS-CoV-2. Per aquest motiu, els pacients ja no han de venir a l’hospital en cap cas, a no ser que l’hospital es posi en contacte amb ells per avisar del contrari. A partir del 30 de març no es faran avisos d’anul·lació de visites per SMS.

Els usuaris que tenen visites programades o resten a l’espera de resultats de proves mèdiques, seran informats per via telefònica o rebran per carta una nova citació.

En cas que algun usuari s’hagi de visitar presencialment per criteris mèdics, serà avisat per SMS o a través d’una trucada telefònica perquè acudeixi a l’hospital.

Sí que seguiran en funcionament les consultes presencials d'obstetrícia i les ecografies de tocoginecologia. Les embarassades rebran un SMS recordatori per confirmar la visita. També se seguiran fent les visites presencials a Consultes Externes dels pacients tractats amb Sintrom.