El CSAPG inaugura l’exposició “Frenar la desigualtat és a les teves mans”, impulsada per Mans Unides

| Responsabilitat Social Corporativa

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG) va inaugurar ahir l'exposició "Frenar la desigualtat és a les teves mans" a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. La mostra, impulsada per Mans Unides, té l'objectiu de fer una crida a la societat per lluitar per la dignitat i promoure un món sense desigualtats.

L'acte d'inauguració va comptar amb la Sra. Veronica Romero, cap de Treball Social Sanitari del CSAPG; la Sra. Teresa Gisbert, delegada de Mans Unides a l'Alt Penedès, Garraf i Anoia; el Sr. Francesc Gisbert, gestor de la delegació de Mans Unides; el Sr. Josep Maria Oró, tresorer de Mans Unides i la Sra. Maribel Giménez, secretària de Mans Unides.

L'exposició compta amb 12 plafons que parlen de la bretxa que hi ha entre els països del nord i del sud en tots els nivells: econòmica, social, jurídica, en sanitat i educació, la relacionada amb l'apoderament de la dona i els Drets Humans, entre d'altres. Amb aquesta mostra es pretén fer una reflexió sobre aquestes desigualtats i posar en valor l'impacte que té l'ésser humà en elles.

L'exposició serà itinerant pels tres hospitals del CSAPG. Es podrà visitar fins el 23 de febrer a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès (HCAP), del 26 de febrer al 22 de març a l'Hospital Residència Sant Camil (HRSC) i del 25 de març al 26 d'abril a l'Hospital Sant Antoni Abat (HSAA).

En relació amb aquesta exposició, Mans Unides ha posat en marxa aquesta setmana la campanya 2024, anomenada "L'efecte ésser humà, l'única espècia capaç de canviar el planeta", que continua amb l'objectiu de reduir l'impacte de l'ésser humà per frenar la desigualtat.