Es traslladen pacients de l'àrea sociosanitària de l'Hospital Residència Sant Camil a l'Hotel Melià de Sitges

Amb l'objectiu de donar una major seguretat als pacients i poder alliberar espais de l'hospital

Els hospitals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG) ens trobem en ple moment d’adaptació davant del Coronavirus SARS-CoV-2. Durant aquestes setmanes hem acollit una gran quantitat de pacients a tots els nostres hospitals, que ens ha portat a reorganitzar diverses zones i circuits dels nostres centres. 

Després de valorar la situació, des de la direcció del CSAPG i seguint les indicacions del CatSalut i el Departament de Salut, s’ha decidit començar a traslladar pacients de l’àrea sociosanitària de l’Hospital Sant Camil a l’Hotel Melià de Sitges, que ha prestat les seves habitacions per acollir aquests pacients. 

Al llarg del dia d’avui es traslladaran 20 pacients. Es preveu que en els propers dies l’Hotel acabi acollint 40 pacients.  El CSAPG ha destinat un equip de professionals assistencials multidisciplinars al Melià, que donaran els serveis que ja es proporcionaven habitualment en aquestes àrees. Els pacients comptaran amb les mateixes comoditats i cuidats que tenien a l’hospital. 

Aquest canvi es fa amb un doble objectiu. En primer lloc, donar una major seguretat als pacients de l’àrea sociosanitària per evitar possibles contagis,  i en segon lloc, per poder alliberar espais de l’hospital per acollir malalts amb patologies respiratòries que puguin arribar als nostres centres. 

Des del CSAPG, volem donar les gràcies per posar a la nostra disposició aquest hotel.