Els hospitals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf reben un allau de solidaritat

Empreses, persones particulars, associacions, entitats locals comarcals, entre molts altres, han fet arribar les seves aportacions, per fer front a la crisi provocada pel Coronavirus Sars-CoV-2

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil i l’Hospital Sant Antoni Abat del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG) han rebut un allau de solidaritat durant aquests últims dies. Empreses, persones particulars, associacions, entitats locals i comarcals... entre molts altres, han fet arribar les seves aportacions de material, per fer front a la crisi provocada pel Coronavirus Sars-CoV-2. Altres empreses han col·labora portant menjar als hospitals, oferint cafès gratuïts o altres tipus d’aliments embassats. També hem comtat amb oferiments del sector hoteler de totes dues comarques.

També han estat moltes les persones que, particularment o en grup, s’han posat en contacte amb nosaltres per oferir-se voluntaris amb l’objectiu d’ajudar en allò que calgui.

Per poder gestionar tots aquests oferiments, el CSAPG ha creat un grup de professionals que es dediquen a centralitzar i classificar totes les propostes i els materials que arriben. En el cas del material s’ha de valorar si és viable la seva utilització en l’àmbit sanitari.

Des del CSAPG volem donar les gràcies un cop més a totes aquelles empreses, entitats, persones... que ens han mostrat el seu suport i ens han fet arribar. Ens trobem en una crisi que ens afecta a tots i per la que està clar que necessitem l’ajuda de tota la ciutadania per superar-la. No parlem de material només, parlem i recordem, la necessitat de què tothom es quedi a casa i que només es desplaci per realitzar allò que sigui absolutament necessari.