El proper 9 de maig representació teatral “Escenes de tracte” al passadís de l’Hospital Comarcal de l'Alt Penedès

| CSAPG

Enguany l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès participem en el projecte de barris que es durà a terme al barri de l'Espirall durant la setmana de la Diversitat.

09 DE MAIG
Passadís central Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, a les 19h.

ESCENES AMB TRACTE
Representació teatral i posterior col·loqui sobre "relats amb tracte" dins de la Campanya tracta'm bé de prevenció dels maltractaments a la gent gran.
A càrrec dels i les joves de l'Espai jove La Nau i tècnics de la Comissió de l'Alt Penedès contra el maltractament a les persones grans.

ORGANITZA
Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i l'Espai jove La Nau.
El Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, ha posat en marxa un nou Projecte de Treball als Barris al Barri de l'Espirall que inclou accions de formació i ocupació en el marc dels següents programes: Casa d'Oficis Cuidem, Dinamització d'infants i joves del barri de l'Espirall, Manteniment de l'entorn natural del barri de l'Espirall, Neteja i manteniment d'elements de via pública, Suport a la consergeria d'equipaments, Suport als centres educatius del barri de l'Espirall, Espirall Capital humà i Espirall Fem barri.

Pel que fa al projecte d'Espirall, Fem Barri es continua amb la consolidació i promoció del Banc de Temps de Vilafranca del Penedès, xarxa d'intercanvi de coneixements, habilitats, serveis puntuals i relacions. I també s'estan duent a terme accions de participació ciutadana i activitats de foment del català com a eina d'inclusió social. La proposta d'activitat de participació 2019 té com a objectiu promoure el reconeixement de la diversitat com a un element característic i necessari del món actual. Amb el nom Setmana de la Diversitat es programaran activitats que tinguin en compte la diversitat de gènere, diversitat generacional, diversitat cultural i diversitat funcional del barri de l'Espirall.

La diversitat forma part de l'ésser humà i és enriquidora, però també pot ser conflicte i discriminació. Cal aprendre a percebre-la, gestionar-la i treballar-la per combatre les injustícies que en ella es basen, així com per afavorir la inclusió social. La inclusió: una qüestió d'actitud.

Seran accions que es duran a terme per les entitats i serveis del barri durant la Setmana del 6 al 12 de maig a diferents espais de l'Espirall i amb una activitat conjunta dinamitzada per una empresa amb molta experiència en aquesta temàtica.
Programa adjunt

En el marc de 'Setmana de la Diversitat' del barri de l'Espirall de Vilafranca