La Dra. Silvia Ballesta, adjunta del Servei d’Endocrinologia i Nutrició del CSAPG, guardonada amb el Premi Dra. Gueraula de Codines durant l’acte de la Professió Mèdica a l’Alt Penedès 2023

| CSAPG

El passat divendres 17 de novembre es va celebrar l'Acte de la Professió Mèdica de l'Alt Penedès 2023 al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès. Aquesta celebració va reunir professionals de la salut que viuen o treballen al territori.

Durant l'acte, la Dra. Silvia Ballesta, adjunta del Servei d'Endocrinologia i Nutrició del CSAPG, va rebre el Premi Dra. Gueraula de Codines per l'estudi "Telehealth model versus in-person standard care for persons with type 1 diabetes treated with multiple daily injections: an open-label randomized controlled trial". Enhorabona!

La Dra. Mariona Monera, presidenta de la Junta Comarcal de l'Alt Penedès i metgessa del Servei de Ginecologia i Obstetrícia del CSAPG, va ser l'encarregada de donar la benvinguda i fer un repàs dels principals actes realitzats pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona durant l'any en curs.