El divendres 17 de novembre s’inaugura l’exposició “Dones Maputo” a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

| CSAPG

El proper divendres 17 de novembre de 2023 a les 19 hores s 'inaugura l'exposició "Dones Maputo" al passadís principal de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès.

Aquesta mostra té l'objectiu de contribuir a l'erradicació de la violència de gènere contra les dones de Maputo, mitjançant la promoció de la igualtat en la societat, l'enfortiment institucional de les estructures públiques i l'apoderament socioeconòmic de les víctimes en els barris de Ferroviario, Maxaquene A i Maxaquene B en els districtes de KaMavota i KaMaxakene (Maputo-Moçambic).

L'exposició ha estat creada per la Creu Roja i compta amb el suport del  Servei d'Igualtat, Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

L'acte d'inauguració anirà a càrrec de la Sra. Verònica Romero, cap de Treball Social i referent de Responsabilitat Social Corporativa del CSAPG, la Sra. Montse Arroyo, regidora de Joventut, Igualtat i Solidaritat de l'Ajuntament de Vilafranca, la Sra. Àngels Matas, presidenta assemblea comarcal Creu Roja a l'Alt Penedès i la Sra. Clara Vidal, tècnica de cooperació internacional i drets humans de Creu Roja.