Diumenge 26 de novembre, 7a Caminada Solidària i Saludable per la salut sexual i reproductiva en el marc de La Marató de TV3

| Promoció de la salut

El diumenge 26 de novembre tindrà lloc la 7a edició de la Caminada Solidària i Saludable per la salut sexual i reproductiva, organitzada pel Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, en el marc de La Marató de TV3 i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca, empreses de la comarca, proveïdors del CSAPG i un grup musical del territori.

L'esdeveniment s'iniciarà a les 10:30h a l'espai exterior de l'entrada principal de l'hospital i finalitzarà a la muntanya de Sant Pau de Vilafranca del Penedès. Un cop allà, sobre les 12 hores es realitzaran dues píndoles informatives en relació al tema de La Marató d'enguany per part de professionals del CSAPG.

La Caminada s'organitza amb l'objectiu d'augmentar el marcador de La Marató de Tv3, per això es demana una inscripció solidària d'un mínim de 5€ (en efectiu).

Per tal de preveure el nombre de participants, es recomana fer una preinscripció al correu electrònic caminadamarato(ELIMINAR)@csapg.cat indicant el nom dels participants.

Us esperem. Pugem el marcador per La Marató!!