ENDESA realitzarà treballs a la Ronda Sant Camil des del 16 d'octubre fins a finals d’any

| Hospital Residència Sant Camil

Us informem que, des del dilluns 16 d'octubre de 2023 fins a finals d'any, ENDESA executarà una obra per la instal·lació d'una línia d'alta tensió per sota la Ronda Sant Camil per millorar la xarxa elèctrica de la comarca.

Aquests treballs no tenen cap vinculació amb el CSAPG, però tenen afectació en la circulació de vehicles i la parada de les línies de bus de l'Hospital Residència Sant Camil.

L'obra s'ha planificat en 2 trams per minimitzar l'afectació als usuaris i professionals que han d'accedir a l'HRSC i els veïns de la zona. En el mapa adjunt es pot veure cada un dels trams, així com la numeració de les carreteres d'accés.
 

Afectacions per usuaris, professionals i proveïdors del CSAPG

TRAM 1. Els treballs seran des de l'entrada principal de l'aparcament fins a la rotonda d'urgències. Mentre s'actuï en aquest tram:

 • El TRAM 1 serà d'un sol sentit de circulació. Des de la carretera B-2113 cap a la B-2112.
 • El TRAM 2 continuarà sent de dos sentits de circulació.
 • Els vehicles que accedeixin a l'aparcament principal de l'hospital podran entrar pels accessos habituals i sortir en els dos sentits de la Ronda.
   

TRAM 2. Els treballs seran des del pàrquing de terra fins l'entrada de l'aparcament principal de l'hospital. Mentre s'actuï en aquest tram:

 • Tota la Ronda Sant Camil serà en un sol sentit de circulació, tant el TRAM 1 com el TRAM 2 (des de la carretera B-2113 cap a la B-2112).
 • Els vehicles que accedeixin a l'aparcament principal de l'hospital podran entrar pels accessos habituals i sortir en direcció a la B-2112.
   

DURANT TOTA L'OBRA (TRAM 1 i TRAM 2):

 • No es podrà accedir cap a l'hospital des de la carretera B-2112.
 • Els vehicles, tant particulars com ambulàncies, que accedeixin a Urgències ho podran fer des de la carretera B-2112 i de la B-2113 però només podran sortir en sentit a la B-2112.
 • Els vehicles de transport o d'obres que accedeixin al moll de mercaderies ho podran fer des de la carretera B-2112 i de la B-2113 però només podran sortir en sentit a la B-2112.
 • La parada de les línies de bus es col·locarà al costat de l'entrada del pàrquing municipal de terra.
   

Fins que no s'iniciï l'obra es desconeix la durada temporal de la feina de cada un dels trams ja que, segons ENDESA, dependrà del tipus de terreny que es trobin en l'excavació.

ENDESA realitzarà les senyalitzacions vials oportunes per aquesta intervenció amb acord amb la Policia Local de Sant Pere de Ribes.