L’estiu és nostre! Parlem sobre com fer un bon ús dels medicaments a casa amb la Sra. Glòria Alba, cap de Servei de Farmàcia del CSAPG

| Promoció de la salut

La Sra. Glòria Alba, cap de Servei de Farmàcia del CSAPG, ha participat en el magazín "L'estiu és nostre" de RTV Vilafranca, on ha parlat sobre com fer un bon ús dels medicaments a casa.

Durant l'entrevista, la Glòria incideix en la importància de no automedicar-se: "En alguns casos sí que es pot fer, sobretot quan tens un símptoma lleu (mal de cap, refredat...). En el moment que tu vas a la Farmàcia i necessites una recepta, has d'anar al metge. Si prens un medicament que tens a casa, sense indicació del metge, pot ser perillós perquè els medicaments tenen efectes adversos i, per exemple, els antibiòtics poden deixar de fer efecte si te'ls prens pel teu compte perquè desenvolupen resistències".

Per altra banda, la Glòria parla també de com s'han guardar els medicaments a casa: "A la cuina o al bany no els hauríem de guardar, ja que són llocs amb una humitat alta".

Si voleu saber més podeu veure l'entrevista completa fent clic sobre la imatge (del minut 9:28 al 16:00):