Ja tenim disponible la nova pàgina web del CAPI Baix-a-Mar!

| CAPI Baix-a-Mar

El CAPI Baix-a-Mar ja té disponible nova pàgina web corporativa. Aquesta site s'ha creat indexada dins del web del CSAPG.

L'objectiu és que les persones usuàries puguin consultar tota la informació que necessitin sobre el seu centre de referència de manera clara i ràpida.
 

Com es divideix?

  • Usuaris

Es pot consultar informació pràctica sobre què ha de fer l'usuari per visitar-se, fer-se una prova o per demanar cita a la Unitat d'Atenció al Viatger Internacional.

  • Tràmits

Conté  informació i indicacions sobre tràmits i gestions que es poden realitzar al centre (sol·licitar informació sobre les baixes laborals, sol·licitar un canvi de professional o centre, la història clínica, modificar les dades de contacte,...).

  • Serveis

Cada servei del CAPI Baix-a-Mar compta amb el seu propi apartat. D'aquesta manera, si la persona usuària necessita informació o documentació sobre una determinada àrea, pot consultar-la en aquest apartat.

  • Qui som

En aquest apartat es pot trobar tota la informació corporativa del CAPI Baix-a-Mar: qui som, l'equip professional, el contacte, notícies d'actualitat, com treballar a l'entitat i consultar l'agenda.

  • Activitats i tallers

Es pot consultar informació sobre els grups i tallers que ofereix el CAPI Baix-a-Mar (grup de maneig de l'ansietat i benestar emocional, d'acompanyament al dol, d'alimentació saludable...).
 

Vista la nova pàgina web del CAPI Baix-a-Mar!