La Dra. Gabarró, del Servei de Medicina Interna de l’HCAP, parla sobre les Infeccions de Transmissió Sexual en la 3ª Jornada pedagògica Pla Salut Escola i Comunitat (PSEC)

L'objectiu de l'acte és potenciar l'educació per a la salut dels infants i joves a partir de propostes educatives d'àmbit local i comarcal

L'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès (HCAP) va participar el passat dijous 30 de gener en la 3ª Jornada pedagògica Pla Salut Escola i Comunitat (PSEC) a l'Alt Penedès. La Dra. Gabarró, del Servei de Medicina Interna de l'HCAP, va parlar sobre les Infeccions de Transmissió Sexual.

L'esdeveniment, dut a terme a la sala d'actes del Servei Educatiu de l'Alt Penedès, està organitzat amb l'objectiu de potenciar l'educació per a la salut dels infants i joves a partir de propostes educatives d'àmbit local i comarcal.

La Jornada va estar dirigida a docents referents de salut dels centres de Primària i Secundària a l'Alt Penedès, a les direccions dels centres i a altres professionals de l'àrea sanitària.