Més de 100 alumnes han visitat l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès en el marc del projecte Xcelence-Escoles que inspiren

| CSAPG

Més de 100 alumnes han visitat l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès en el marc del projecte Xcelence-Escoles que inspiren, impulsat per la Fundació Bertelsmann i l'Ajuntament de Vilafranca. Es tracta d'un projecte que té l'objectiu de millorar l'orientació professional que reben els/les joves en el que participen tots els centres de secundària de Vilafranca del Penedès.

Com participa el CSAPG en aquest projecte?

Des del CSAPG participem en aquest projecte impulsant un cicle de xerrades de professionals dels nostres centres als alumnes de 4t d'ESO dels instituts i escoles de Vilafranca. Durant la visita expliquen als joves la seva professió, el seu dia a dia, quins coneixements són necessaris per realitzar la seva feina, així com la seva trajectòria acadèmica i formativa i altres experiències que poguessin ser rellevants per al procés d'orientació.

Aquests cicles de xerrades se seguiran realitzant al llarg del mes de març i està previst que ens visitin fins a 200 alumnes. Aprofitem per donar les gràcies a tots els professionals que estan dedicant una part del seu temps a explicar la seva experiència i donar la seva visió professional davant dels alumnes.