El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf i l’Associació ENTRETOTS signen un acord de col·laboració per l’assessorament i suport en matèria d’accessibilitat universal i atenció a les persones amb discapacitat

El Dr. Josep Lluís Ibáñez, gerent de CSAPG, i la Sra. Carmen Garrido, presidenta de l’Associació, van formalitzar l’acord amb la signatura del conveni

La Sra. Carme Garrido, en representació de l’Associació ENTRETOTS, i el Dr. Josep Lluís Ibáñez, gerent del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG), van signar el passat dijous 9 de gener, un acord de col·laboració per l’assessorament i suport en matèria d’accessibilitat universal i atenció a les persones amb discapacitat. A l’acte de signatura també van assistir altres membres de la junta de l’Entitat.

L’Associació ENTRETOTS treballa per aconseguir una millora dels drets de les persones amb discapacitat física, sensorial i orgànica. En l’actualitat aquesta entitat, en col·laboració amb el CSAPG, vetlla per garantir l’assistència i  accessibilitat a tots els serveis davant la discapacitat, aporta la informació i assessorament específic per la millora de l’assistència, i difon i participa en xerrades i debats relacionats amb la salut i el benestar.

L’entitat ENTRETOTS ja havia col·laborat amb l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès en l’assessorament de l’accessibilitat al centre i en l’assistència a les persones amb discapacitat, fent propostes en la senyalització de l’edifici, l’equipament adaptat, l’avaluació dels diferents accessos del centre... entre d’altres iniciatives. També va participar en l’organització d’una de les caminades solidàries de la Marató de Tv3, concretament la que va tractar l’ICTUS.

El CSAPG valora molt positivament l’activitat que ha realitzat fins ara l’Associació i la reconeix mereixedora de la seva acció de foment de la igualtat d’oportunitats, el respecte per la diferència i la defensa dels drets de les persones amb discapacitat, pel que té interès en consolidar la col·laboració amb l’entitat mitjançant el conveni formalitzat.