Quedem al Vinseum: L’ictus, amb la Dra. Esther Catena

| Promoció de la salut

Aquesta setmana, al magazín de RTV Vilafranca "Quedem al Vinseum", ha participat la Dra. Esther Catena, cap del Servei de Neurologia del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf.

Durant la xerrada s'ha parlat sobre l'ictus: què és aquesta malaltia, com t'adones que l'estàs patint, quines són les causes i com pots ajudar a prevenir-la.

La Dra. Catena explica que els símptomes més freqüents davant d'un ictus són l'alteració de la parla, la pèrdua de força en una part del cos o la pèrdua de la simetria de la cara. Aquests símptomes ens han d'alertar de que una persona està patint un ictus, pel que s'ha d'activar el codi ICTUS i actuar el mes ràpid possible.

Podeu veure l'entrevista fent clic en el següent enllaç, del minut 08:26 al 13:20:

Entrevista a la Dra. Esther Catena - Quedem al Vinseum

Altres entrades

Professionals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf participen en el programa QUEDEM AL VINSEUM de RTV Vilafranca, un magazín amb contingut d'entreteniment i actualitat que s'emet cada dijous.

En una de les seccions d'aquest programa es tracten temes de salut general a través d'entrevistes a professionals especialistes de la nostra entitat.