L’equip d’investigadors/es de l’Àrea de Recerca del CSAPG, reconeguts per la seva trajectòria en projectes d’investigació sobre Parkinson

| Recerca

L'equip d'investigadors i investigadores de l'Àrea de Recerca del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha estat reconegut per la seva trajectòria d'investigació en projectes sobre la malaltia del Parkinson, i és que la revista Journal of Clinical Medicine, amb factor d'impacte de 4,964, ha proposat al Dr. Alejandro Rodríguez, responsable de l'Àrea de Recerca del CSAPG, ser l'editor d'un número especial que es publicarà sobre la malaltia.

El CSAPG té una llarga trajectòria en investigació en projectes sobre Parkinson, especialment en el desenvolupament de tecnologia per detectar i controlar les manifestacions clíniques de la malaltia.

En els últims 10 anys, l'equip ha publicat nombrosos articles científics sobre la malaltia i ha participat en múltiples projectes d'investigació, finançats tant per l'Institut de Salut Carlos III com per la Comissió Europea, en els que ha destacat la participació del doctor en enginyeria, Carlos Pérez, i de les doctores en medicina, Ester Catena i Elisabet Franquet.

L'editor d'una revista d'investigació té la responsabilitat final sobre l'acceptació o no de diferents articles científics que s'enviïn per publicar en aquest número especial sobre Parkinson. El Dr. Alejandro Rodríguez comptarà amb el Dr. Jorge Hernández Vara, de l'Hospital Vall d'Hebron, com a coeditor del número.

Podeu consultar més informació fent clic en aquest enllaç.

Enhorabona a tot l'equip de Recerca del CSAPG per la trajectòria!