El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf impulsa el programa “Cuida’t”, amb l’objectiu de fer promoció de la salut dirigida a la ciutadania

| CSAPG

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG) impulsem "Cuida't", un programa de promoció de la salut dirigit a la ciutadania.

A través d'aquesta iniciativa s'oferiran activitats, tallers, contingut a xarxes socials, xerrades o articles, que tindran l'objectiu de fomentar la cultura de l'autocura i promoure hàbits saludables.

Aquest projecte sorgeix de la implementació d'un dels objectius estratègics del CSAPG, que és proporcionar recursos a la població de referència perquè puguin incrementar el control sobre la seva salut i, en conseqüència, millorar-la.

Mensualment es tractarà un tema de salut diferent. Aquest mes de febrer es parlarà sobre la prevenció del càncer.
 

Febrer: Prevenció del càncer

El 4 de febrer es commemora el Dia Mundial contra el Càncer.

L'objectiu d'aquest mes és conscienciar a la població sobre la importància de la prevenció contra el càncer: establir bons hàbits alimentaris, fer exercici, no fumar... entre d'altres.

Per aquest motiu des del CSAPG oferim:
 

  • 7 de febrer - Taula de l'Associació Contra el Càncer al CAPI Baix-A-Mar:

Hora: 9.00 a 13.00 hores

Lloc: Entrada principal CAPI Baix-a-mar

L'Associació Contra el Càncer posarà una taula a l'entrada del CAPI Baix-A-Mar amb l'objectiu de donar informació sobre totes les activitats que ofereix l'entitat.
 

  • Xerrada: "Menys pastilles i més sabatilles". Impartida pel Dr. Oscar Macho, metge del CSAPG.

Dia: 27 de febrer

Hora: 18 hores

Lloc: Sala hospital de dia, Hospital Sant Antoni Abat

Entrada: lliure per tota la població

Inscriu-te aquí
 

  • Menú saludable

Un dels punts clau en prevenció contra el càncer és una bona alimentació. Per això oferirem a la població un menú setmanal saludable de carmanyola perquè qualsevol persona interessada se'l pugui descarregar. Es farà difusió a través de la pàgina web i les nostres xarxes socials.
 

El CSAPG ha creat un apartat a la pàgina web /el-consorci/qui-som/promocio-de-la-salut/ a través de la qual es podrà consultar tot el material de promoció de la salut que es generi a partir de la posada en marxa del programa Cuida't.