Èxit de participació! Més de 130 persones participen en la 6a edició de la Caminada Solidària i Saludable per la Salut Cardiovascular

| CSAPG

Ahir diumenge 15 de gener de 2023, més de 130 persones van participar en la 6a edició de la Caminada Solidària i Saludable per la Salut Cardiovascular, organitzada per l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès (HCAP), en el marc de La Marató de TV3.

La jornada va començar a les 10:30 a la porta de l'hospital amb una benvinguda per part del Dr. Josep Lluís Ibáñez, gerent del CSAPG, la Sra. Mercè Font, directora d'Atenció a la Ciutadania, Admissions, Treball Social i RSC i la Sra. Verònica Romero, cap de Treball Social i RSC.

Un cop feta la gran foto de família es va iniciar la marxa fins la muntanya de Sant Pau. En arribar, el Dr. Adolf Descalzi, Cardiòleg de l'HCAP, va realitzar una xerrada sobre hàbits saludables per prevenir l'aparició de malalties cardiovasculars, i la Sra. Montse Olivella, infermera referent de suport vital a l'HCAP, va parlar sobre la importància de tenir coneixements de reanimació cardiopulmonar.

Per últim es va fer entrega del xec amb la recaptació realitzada: més de 750 euros que aniran destinats a la investigació de les malalties cardiovasculars.

Aquesta activitat s'ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, La Granja, Plana Rodona, Covides, Aramark i la parella musical de la comarca Noelia i Kim.

Des del CSAPG donem les gràcies a tots els participants!