6a Caminada Solidària i Saludable per la Salut Cardiovascular, organitzada per l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, en el marc de La Marató de TV3

| CSAPG

El proper diumenge 15 de gener tindrà lloc la 6a edició de la Caminada Solidària i Saludable per la Salut Cardiovascular, organitzada per l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès (HCAP), en el marc de La Marató de TV3. Per fer-ho possible han col·laborat l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, La Granja, Plana Rodona, Covides Aramark i la parella musical de la comarca Noelia i Kim. 

L'esdeveniment s'iniciarà a les 10:30h a l'espai exterior de l'entrada principal de l'hospital i finalitzarà a la muntanya de Sant Pau de Vilafranca del Penedès.

Un cop allà, sobre les 12 hores es realitzaran dues xerrades per part de professionals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG):

  • 1a xerrada "Hàbits de salut cardiovascular per a la prevenció del desenvolupament de malalties cardiovasculars" a càrrec del Dr. Adolf Descalzi, Cardiòleg de l'HCAP.
  • 2a xerrada "La importància de saber primers auxilis i saber fer una reanimació cardiopulmonar", a càrrec de la Sra. Montse Olivella, infermera referent de suport vital a l'HCAP.

La Caminada s'organitza amb l'objectiu d'augmentar el marcador de La Marató de Tv3, per això es demana una inscripció solidària d'un mínim de 5€.

Per tal de preveure el nombre de participants, es recomana fer una preinscripció al correu electrònic caminadamarato(ELIMINAR)@csap.cat indicant el nom dels participants.

Us hi esperem. Pugem el marcador per La Marató!!