El CSAPG acull la jornada “Píndoles de lactància materna”

| CSAPG

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf va acollir divendres passat la jornada "Píndoles de lactància materna", organitzada per la Comissió de Lactància de l'Alt Penedès. Va tenir lloc a la Sala d'Actes de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. 

L'objectiu d'aquesta jornada era actualitzar les pràctiques i coneixements dels professionals sanitaris en relació a la lactància materna:

  • Conèixer els protocols en lactància que tenim al territori i com s'estan implementant.
  • Informar de la importància de la implementació de polítiques en els centres sanitaris en relació a la protecció i formació en lactància materna dels professionals, en les tases de lactància i el seu èxit.
  • Conèixer els beneficis de la lactància materna en els prematurs i la importància de la donació de llet materna.
  • Exposar les característiques de les lactàncies en la diversitat de gènere i en la diversitat dels infants.

Durant la jornada es van dur a terme un seguit de sessions relacionades amb lactància materna, algunes impartides per professionals del CSAPG: per la Sra. Gloria Villena, supervisora de l'Àrea Materno-Infantil de l'HCAP, la Dra. Maria Monera, metgessa del Servei de Ginecologia i Obstetrícia a l'HCAP, i la Sra. Isabel Marco Baeza, llevadora a l'HCAP.

La inaguració va comptar amb la presencia de la Sra. Olga Farré, direcctora d'Operacions Assistencials del CSAPG i la Sra. Anna Doblas, regidora d'esports, salut púlica i consum de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.