Un any més, organitzem la trobada “S’acosta un Nadal diferent” a l’Hospital Sant Camil

Acull a totes aquelles persones passaran el seu primer nadal sense un ésser estimat

Un any més, l'equip d'Atenció Psicosocial (EAPS) i la Unitat de Cures Pal·liatives (UPC) de l'àmbit Garraf, han organitzat la trobada "S'acosta un Nadal diferent", celebrada ahir a la tarda a la sala d'actes de l'Hospital Residència Sant Camil. Aquest acte ha estat impulsat pel Programa per l'Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades de l'Obra Social la Caixa.

La trobada va reunir a una cinquantena de persones que es troben en procés de dol ja que han perdut un ésser estimat en aquest centre durant l'últim any, i serà el primer Nadal que passin sense ell.

La benvinguda va anar a càrrec de la Dra. Socorro Cabello, el Dr. Diego Díaz i la Dra. Beatriz Romero, membres de L'Equip de la UCP del Garraf.

Després, la Sra. Lídia Díaz, infermera, la Sra. Luci Blanco, auxiliar d'infemeria, el Sr. Isaac Palacios, infermer i la Sra. Cruz Sánchez, psicóloga, van compartir experiències personals i professionals, i van parlar sobre com fer front al període nadalenc després de perdre a un familiar, company o amic.

L'esdeveniment va comptar amb un acompanyament musical, gràcies a la col·laboració de la Fundació AIMS.