El Col·legi de Metges de Barcelona atorga el Premi a l’Excel·lència Professional al Dr. Joaquim Torné, responsable de la Unitat de Diagnòstic Ràpid del CSAPG àmbit Garraf

| CSAPG

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha atorgat el premi a l'excel·lència professional al Dr. Joaquim Torné, responsable de la Unitat de Diagnòstic Ràpid del CSAPG àmbit Garraf. L'objectiu d'aquest guardó és reconèixer l'excel·lència i la qualitat en l'activitat professional. La seva candidatura va ser presentada per companys de la professió.

Des del CSAPG volem donar la nostra enhorabona al Dr. Torné, ja que aquest premi és el millor reconeixement a tota una trajectòria professional i posa en valor, no només la tasca assistencial, sinó també la seva qualitat humana. Enhorabona!

El lliurament del premi es va dur a terme ahir en un acte a l'Auditori AXA de Barcelona. Podeu accedir al llistat complet de premiats de l'edició 2022.
 

Premis a l'Excel·lència Professional

Els Premis a l'Excel·lència Professional es concedeixen des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d'exercici de màxima qualitat i per l'enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB posen en valor trajectòries basades en l'honestedat, el compromís, l'altruisme, la integritat, la feina ben feta i l'excel·lència. Al llarg de tots aquests anys, s'han premiat 805 professionals i 41 equips.

El CoMB guardona professionals en sis àmbits diferents: medicina d'atenció hospitalària, medicina d'atenció primària, medicina d'altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l'excel·lència dels metges que treballen en equip.