Signem un acord de col·laboració amb ENTREM-Grup cooperatiu d’inserció laboral, per proporcionar roba a persones ingressades a l'HCAP que ho necessitin

| CSAPG

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf i el Grup cooperatiu d'Insersió Laboral ENTREM han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de proporcionar roba a persones ingressades a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès (HCAP) que es trobin en situació de vulnerabilitat social i que la necessitin.

ENTREM compta amb la botiga Entrem Moda #Sense Etiquetes a Vilafranca del Penedès*. En aquest establiment es donen oportunitats de formació i feina a persones vulnerables socialment. Els productes que s'hi comercialitzen provenen de comerços o empreses del sector tèxtil, calçat o complements, que col·laboren en aquest projecte social donant sortida a productes de segona mà i estocs d'altres temporades, fomentant així l'economia circular i contribuint a les segones oportunitats.

L'acord entre les dues entitats contempla que, si des de l'hospital es detecta un pacient ingressat en una situació de vulnerabilitat social que necessita roba durant la seva estada, ho comunicarà al Programa de Voluntariat Hospitalari de la Creu Roja Alt Penedès, i seran ells, juntament amb les professionals de la botiga, els encarregats de fer l'entrega de les peces adients.

La signatura d'aquest acord suposa l'inici d'una relació de col·laboració, que obre la porta a plantejar altres projectes socials entre les dues entitats. Una de les línies d'actuació de Responsabilitat Social Corporativa del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf és la col·laboració amb associacions, fundacions i entitats socials dels dos territoris, que tenen l'objectiu de millorar la qualitat de vida i la salut de persones que es troben en risc d'exclusió social o situacions de vulnerabilitat. L'hospital es compromet a valorar la possibilitat de dur a terme accions de col·laboració per a la inserció sociolaboral descrita en els programes de formació i inserció d'ENTREM.

ENTREM

Entrem és una entitat sense ànim de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones en risc d'exclusió de la Vegueria Penedès mitjançant la gestió de projectes sociolaborals, serveis comercials i industrials que permetin oferir oportunitats de formació i feina per a persones amb especials dificultats d'inserció.

*La botiga es troba al c/Sant Pere, núm. 46 de Vilafranca del Penedès

Altres entrades

Aquesta acció es realitza en coordinació amb les persones que participen al Programa de Voluntariat Hospitalari de la Creu Roja Alt Penedès.