Convocatòria: Trobada de les persones que han treballat a l’hospital vell de Vilafranca

| CSAPG

Remetem convocatòria de la trobada de persones treballadores de l'antic hospital de Vilafranca, organitzada per professionals de l'HCAP.

TROBADA DE PERSONES TREBALLADORES DE L'ANTIC HOSPITAL DE VILAFRANCA

El día 22 d'octubre de 2022 ens trobarem al claustre de l'hospital vell de Vilafranca les persones treballadores que hagin, en algun moment, treballat en aquest centre. Alhora seran benvingudes totes les persones treballadores de l’hospital actual que vulguin venir.

Serà una emotiva trabada per acomiadar-nos d'una part de la nostra vida laboral i personal en un lloc tant emblematic i emotiu com és el claustre d'aquest hospital.

Dissabte 22 d'octubre des de les 6 de la tarda fins les 9 de la nit podrem prendre un petit refrigeri i una copa de cava en recordatori d'aquells temps i espais.

El cost economic de l'event són 25€ que, per assistir-hi, s'hauran d'ingressar en format transferencia al número de compte ES11 0081 0046 1600 0299 9105 abans del dia 15 d'octubre amb la finalitat de concretar al càtering el nombre d'assistents. En la transferència, a l'apartat "Concepte" hi haureu de posar el vostre nom i cognom.

Esperem poder retrobar-nos i reviure moments encomiables. Fins aviat.