El Servei d’Urgències del CSAPG guardonat als Premis BSH- Best Spanish Hospitals Award

| CSAPG

El Servei d'Urgències del CSAPG ha estat guardonat amb el Premi BSH- Best Spanish Hospitals Award. En aquesta edició també hem estat premiats en la categoria de gestió de costos hospitalaris, que mesura l'ús eficient dels recursos sanitaris dins de la nostra organització.

Aquestes dues categories han estat incorporades aquest any 2022 als premis BSH.

El Dr. Francesc Chavalés, cap de Servei d'Urgències de l'àmbit Alt Penedès, la Dra. Clara Gris, cap de Servei d'Urgències de l'àmbit Garraf, la Sra. Paqui Flores, supervisora d'Urgències, UCI i Hospitalització de l'HRSC i la Sra. Imma Tort, supervisora d'Urgències de l'HCAP, juntament amb la Dra. Olga Farré, directora d'Operacions Assistencials i el Dr. Josep Lluís Ibáñez, gerent, van ser els encarregats de recollir el premi que es va entregar el passat 29 de setembre a Bilbao.
 

Sobre els premis BSH

Els premis BSH busquen reconèixer la bona gestió dels centres sanitaris de totes les mides d'una forma objectiva, a través d'indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial. L'objectiu dels guardons se centra en potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua d'hospitals d'aguts espanyols, públics i privats.


 

Enhorabona a tots els nostres professionals!

Altres entrades

També hem estat premiats en la categoria de "gestió de costos hospitalaris".