El gegantó Mau de Sant Celoni visita el CSAPG amb l’objectiu de donar gràcies als professionals sanitaris per la feina que fan dia a dia i especialment durant les onades de COVID-19

| CSAPG

Avui dijous 29 de setembre l'iniciativa "Onada d'agraïments" ha visitat els nostres centres! El gegantó Mau de la Colla de Geganters de Sant Celoni ha visitat l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i l'Hospital Sant Antoni Abat per donar les gràcies als professionals de la nostra entitat per la feina que realitzen dia a dia i, especialment, durant la pandèmia de la Covid-19.

Durant els actes s’ha fet ballar el gegant, s’ha llegit un manifest i els voluntaris del projecte han intercanviat unes paraules amb els representants de la nostra entitat.
 

El Gegantó Mau

El gegantó Mau forma part de la Colla de Geganters de Sant Celoni des de l'any 1996, pesa 28kg. Habitualment va vestit de geganter de la Colla, però en aquesta ocasió, s'ha mudat amb una bata blanca de sanitari per fe més de 1.800 km aturant-se en més d'una quarantena d'hospitals de Catalunya.
 

Des del CSAPG volem donar les gràcies a l'organització de l’Onada d'agraïments per la posada en marxa d'aquesta iniciativa que té l'objectiu de reconèixer la tasca diària dels nostres professionals.