Pacients i professionals de l’Hospital de Dia Sociosanitari i de la Unitat 3 de Psicogeriatria de l’HSAA fan un mural pel Dia Mundial de l’Alzheimer

| CSAPG

Avui, 21 de setembre, es celebra el Dia Mundial de l'Alzheimer. Per commemorar aquest dia, pacients i professionals de l'Hospital de Dia Sociosanitari i de la Unitat 3 de Psicogeriatria de l'Hospital Sant Antoni Abat han fet un mural amb les seves mans, amb el títol "Units per l'Alzheimer". Els pacients han pogut gaudir d'aquesta feina i compartir-la.

A més, al CSAPG també s'ha posat en marxa un cicle d'activitats desenvolupades dins l'Espai Fundació la Caixa, començant per les sessions de musicoteràpia als usuaris de la Residència de l'Hospital Sant Camil. La musicoteràpia utilitza la música com a mitjà de comunicació per incidir en l'estat emocional dels pacients i promoure el seu propi benestar.

Aquest 2022, la campanya de la Organització Mundial de la Salut (OMS) es centra en el tema "Coneix la demència, coneix l'Alzheimer", amb l'objectiu de lluitar contra la manca de coneixement global sobre la malaltia. Aquest dia es celebra també per destacar la importància del suport que necessiten les persones afectades i les seves famílies després del diagnòstic de la malaltia.

Altres entrades

Des del CSAPG destaquem la importància de la detecció precoç d'aquesta malaltia. Comptem amb un equip interdisciplinari de professionals per atendre a pacients diagnosticats amb Alzheimer segons les necessitats de cadascú.

Enllaços relacionats