Inaugurat el grau d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili a Vilafranca

| CSAPG

El passat divendres 9 de setembre es va inaugurar el grau d'Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Vilafranca del Penedès.

L'acte de presentació va comptar amb la presència del rector de la URV, Sr. Josep Pallarès, la degana de la Facultat d'Infermeria, Sra. Dolors Burjalés, i l'alcalde de Vilafranca, Sr. Pere Regull, l'alumnat, alguns professors i autoritats polítiques.

Per part del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf van assistir el President, Sr. Jordi Cuyàs, el Gerent, Dr. Josep Lluís Ibáñez, la Directora Infermera Corporativa, Sra. Marga Chárlez, el Director de Docència, Recerca i Innovació, Dr. Joan Miquel Carbonell, la Directora Infermera àmbit Alt Penedès, Sra. Olga Mato, el Responsable de Docència, Dr. Antoni Yuste i la Supervisora Infermera de docència, Sra. Marta Fernández.

 El curs es va iniciar formalment ahir dilluns, 12 de setembre, amb una primera promoció de 43 estudiants universitaris. La seu està situada a l'escola enològica de Vilafranca del Penedès.

Des del CSAPG ens sentim molt satisfets d'haver format d'aquest projecte, ja que comptar amb estudis universitaris a l'Alt Penedès permetrà reforçar la formació de nous professionals vinculats als nostres hospitals.