El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf dona resposta a les necessitats socials i sanitàries de les 250.0000 persones dels dos territoris

Mapa territorial CSAPG - Consorci Sanitari Alt Penedès - Garraf

Una aliança per sumar i adaptar-se als nous reptes de futur

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf, és una organització consorcial íntegrament pública, majoritàriament participada pel Servei Català de la Salut (CatSalut) i amb presència de les administracions locals, incorporada al marc corporatiu de les entitats del sector públic de la salut de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

El Consorci consolida una història de col·laboració entre dues institucions sanitàries, -el de l’Alt Penedès i el del Garraf-, el que afavoreix el creixement de totes dues organitzacions i poder afrontar els reptes de futur de la sanitat pública universal que es presta a la població de l’Alt Penedès i Garraf.

Les comarques de l’Alt Penedès (excloent Gelida i Sant Llorenç d’Hortons i incloent Piera, Cabrera d’Anoia i Querol) i del Garraf (incloent-hi Cunit) apleguen 35 municipis i atenen una població que s’aproxima als 250.000 habitants. Amb el nou consorci la ciutadania comptarà amb 280 llits d’aguts, 165 llits sociosanitaris i 68 residencials, i es faran gairebé 20.000 altes d’aguts l’any.