Les exposicions “El món en femení” i “L’aigua, font de vida” s’instal·len a l’Hospital Sant Camil i a l'Hospital Sant Antoni Abat

| Responsabilitat Social Corporativa

Les exposicions "El món en femení" i "L'aigua, font de vida" s'han instal·lat a l'Hospital Residència Sant Camil i a l'Hospital Sant Antoni Abat, respectivament. Aquesta mostra està impulsada per la delegació Baix Llobregat, Penedès i Garraf de Mans Unides, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Aquestes dues exposicions es van inaugurar el passat 4 de juliol al passadís central de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, on es van poder veure al llarg de dues setmanes. A finals del mes de juliol es va traslladar una part de la mostra "L'aigua, font de vida" a l'HRSC, la qual es pot veure ara a l'HSAA, i a l'HRSC es troba exposada "El món en femení".
 

L'aigua, font de vida

A través d'aquesta exposició, Mans Unides vol sensibilitzar sobre la importància de la disponibilitat i l'accés a l'aigua neta i sana per part de tota la població mundial. A través de diversos plafons expliquen la situació actual de l'aigua i el seu consum.

L'exposició té l'objectiu de mostrar que actualment s'han multiplicat les necessitats d'aigua potable al món degut a l'augment exponencial de població, i que el canvi climàtic i la contaminació del medi ambient estan condicionant seriosament la disponibilitat d'aquest element tan necessari per a l'ésser humà.

Podreu veure aquesta mostra a l'entrada principal i al passadís d’Urgències de l'HSAA.
 

El món en femení

"El món en femení" és una reivindicació dels drets de les dones. Es tracta d'una exposició que explica diferents projectes de salut, integració social i educació impulsats per Mans Unides, en els que les protagonistes són les dones. A través de diferents fotografies es dóna visibilitat a dones que s'esforcen per tirar endavant en un món que sovint els és desfavorable.

Podreu veure aquesta mostra a l'entrada principal, al passadís direcció a l'Hospital de Dia d'Oncologia i al passadís direcció a Rehabilitació de l'HRSC.

Altres entrades

Pel CSAPG és important acollir aquestes exposicions ja que les temàtiques van en relació amb algunes de les línies de treball i valors de l'entitat,  com són treballar per aconseguir l'eficiència i la transformació energètica i ecològica dels seus centres i vetllar per la igualtat d'oportunitats en la nostra societat.