Bones valoracions per als professors associats, tutors i col·laboradors que van acollir la primera promoció d’estudiants de la UB en pràctiques al CSAPG

| CSAPG

Els professors associats, tutors i col·laboradors del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf que van acollir a la primera promoció d'estudiants en pràctiques de 6è de Medicina del Campus de Bellvitge de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona han obtingut molt bones valoracions en l'avaluació que en van fer els estudiants: un 4,8 sobre 5 a l'enquesta de satisfacció.

Per altra banda, els estudiants han obtingut una nota de 9,35 sobre 10 en la seva estada clínica hospitalària. Aquesta puntuació és la mitjana entre l'avaluació de les pràctiques per part dels professors, tutors i col·laboradors, i els resultats obtinguts pels alumnes en l'examen d'avaluació de les competències que fan al finalitzar l'estada (Avaluació de les Competències Objectiva i Estructurada - ACOE).

Els nostres estudiants han obtingut la millor nota mitjana en l'ACOE. Tot i que aquesta nota no tingui significació estadística comparativa, volem aprofitar per felicitar-los!

Aquest últim any acadèmic 2021/2022 ha sigut la primera vegada que el CSAPG acollíem estudiants de 6è de Medicina en pràctiques com a Hospital Associat a la UB. Els nostres centres encara no eren coneguts entre les opcions de pràctiques, pel que obtenir bons resultats ens dona l'oportunitat de promocionar-nos davant dels futurs estudiants.

Aquest reconeixement fa que tots els professionals implicats es puguin sentir satisfets amb la feina i encoratjats per continuar fent-ho en els propers anys. Enhorabona!!!