Més de 100 persones participen en la III Jornada d’Hospitals de Dia per a Pacients Crònics

El passat divendres es va celebrar la tercera edició d'aquest esdeveniment amb l'objectiu de posar en valor el paper dels dispositius hospitalaris en l'atenció sanitària dels pacients amb malalties cròniques

La tercera edició de la Jornada d’Hospitals de Dia per a Pacients Crònics va ser tot un èxit, amb la participació de més de 100 professionals multidisciplinars. L’acte, organitzat pels Serveis de Medicina Interna del CSAPG, va tenir lloc el passat divendres al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès.

La inauguració va comptar amb la presència de la Sra. Anna Doblas, regidora d’Esports, Salut i Consum de l’Ajuntament de Vilafranca, el Dr. Josep Lluís Ibáñez, gerent del CSAPG, el Dr. Jose Carlos Molina, cap de Servei de Medicina Interna de l’àmbit Alt Penedès i la Dra. Helena Camell, cap de Servei de Medicina Interna de l’àmbit Garraf.

L’acte es va iniciar amb una conferència a càrrec del Dr. Josep Comín, cap de Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, que portava per títol: “Assegurant la Continuïtat Assistencial a la Insuficiència Cardíaca: Hospital de Dia”.

Tot seguit es van dur a terme dues taules rodones. La primera va portar per títol “El treball Multidisciplinari a l'Hospital de Dia”. A la segona es va parlar sobre l’enllaç entre Atenció Primària i els Hospitals de Dia de Crònics.

Després de dinar es va realitzar un debat sobre la malaltia pulmonar obstructiva crònica, seguit de la última taula rodona de l’acte, en la que es va parlar sobre la insuficiència cardíaca a l’Hospital de Dia.