Celebrem el Dia Mundial de la Higiene de Mans!

| Responsabilitat Social Corporativa

Avui, 5 de maig, celebrem el Dia Mundial de la Higiene de Mans amb l'eslògan "Uneix-te a la seguretat de l'atenció sanitària: renta't les mans". Enguany el Departament de Salut, a través de la campanya posada en marxa per l'OMS, vol fer èmfasi en el fet que la higiene de mans se suma a la cultura i al clima de seguretat dels centres sanitaris, però també a l'inrevés, és a dir, una cultura de qualitat i seguretat competent no pot deixar d'encoratjar que tothom es renti les mans tants cops com sigui necessari i amb els productes idonis.

La campanya mundial "Salveu vides: renteu-vos les mans", que es va posar en marxa l'any 2009, té com a objectiu mantenir la promoció, la visibilitat i la sostenibilitat mundials de la higiene de mans en l'atenció sanitària i d'unir les persones en suport de la millora de la higiene de mans a tot el món.

El CSAPG es suma a la campanya del Dia Mundial de la Higiene de Mans per conscienciar a tota la població sobre la importància d'un correcte rentat de mans. Per això, les persones usuàries que visitin els nostres centres durant el dia d'avui tindran disponibles unes pastilles de sabó, acompanyades d'un missatge de conscienciació, a les entrades principals.

Recorda, rentar-se les mans implica salvar vides!