El CSAPG estrena nova pàgina web

| CSAPG

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf estrena nova pàgina web, i ho fa coincidint amb l'aniversari de l'entitat.

www.csapg.cat

La nova plataforma és una eina intuïtiva, dinàmica i propera, basada en la imatge corporativa del CSAPG. Es tracta d'un web que aglutina tota la informació necessària de cara a la ciutadania, perquè puguin consultar tota la documentació de cada servei, àrea i unitat del CSAPG i solucionar els dubtes que els hi sorgeixin quan, per exemple, s'hagin d'operar, fer una prova o visitar un familiar que es trobi ingressat.

L'objectiu de la creació d'aquesta nova pàgina web és unificar tots els continguts de cada centre en una sola pàgina corporativa, i facilitar l'accessibilitat a la ciutadania de tota la informació del CSAPG.
 

Com es divideix?

USUARIS

Aquest apartat està dirigit a la ciutadania. Podran trobar la informació i indicacions sobre tràmits i gestions que hagin de realitzar a l'entitat (sol·licitar la documentació clínica d'un pacient, demanar una segona opinió, etc.), i informació sobre què ha de fer cada persona usuària quan s'hagi d'operar, de visitar, quan estigui embarassada, etc.

SERVEIS

Cada servei del CSAPG compta amb el seu propi apartat. D'aquesta manera, quan la persona usuària necessiti informació o documentació sobre una determinada àrea, podrà consultar-la en aquest apartat.

PROFESSIONALS

  • Treballa amb nosaltres: en aquest apartat es podran consultar les diferents ofertes laborals i convocatòries del CSAPG, a més d'incloure la possibilitat d'enviar el Currículum Vitae a través d'un formulari.
  • Recerca: aquí es podran consultar els projectes de recerca que es realitzen a l'entitat, quins professionals formen part de l'equip i les diferents publicacions científiques que s'han dut a terme.
  • Docència i residents: els estudiants i residents podran trobar tota la informació relacionada amb les pràctiques formatives i la seva residència als centres del CSAPG.
  • Jornades: tota la informació sobre actes, xerrades i jornades que es duguin a terme al CSAPG estarà en aquest apartat, tanmateix com les inscripcions.

EL CONSORCI

En aquest apartat trobareu tota la informació corporativa del CSAPG: qui som, els centres, les memòries corporatives, el Portal de Transparència, el perfil del contractant, Comunicació i la RSC.

Aniversari del CSAPG

La nova pàgina web s'estrena coincidint amb l'aniversari del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf.

L'1 d'abril de 2019, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats sanitàries i socials de la nostra població de referència, es va constituir el CSAPG, una entitat pública que gestiona l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, l'Hospital Residència Sant Camil, l'Hospital Sant Antoni Abat i el Centre de Rehabilitació.