Signem un acord de col·laboració amb Barcelona Health Hub per fomentar la innovació i la transferència de tecnologia al sistema sanitari

Permetrà compartir oportunitats i accelerar el procés de transformació digital dins del CSAPG

El CSAPG ha signat aquest matí un acord de col·laboració amb Barcelona Health Hub, per fomentar la innovació i la transferència de tecnologia al sistema sanitari.

Aquest acord s'emmarca en l'objectiu de potenciar la innovació dins del CSAPG. Permetrà compartir oportunitats i accelerar el procés de transformació digital dins de la nostra entitat.

Sobre Barcelona Health Hub

Barcelona Health Hub (BHH) és una entitat sense ànim de lucre que va ser fundada el 2018 per tal d'accelerar la transformació en salut digital, fomentant la interacció entre startups, corporacions sanitàries i inversors. L'objectiu de l'organització és convertir-se en centre de referència internacional en medicina digital, atraient innovació i talent.

Amb menys d'un any de trajectòria, l'Associació compta amb més de 90 membres associats (startups, corporates, hospitals, universitats, institucions sanitàries i inversors), tant nacionals com internacionals, els quals gaudeixen i participen regularment d'esdeveniments de salut digital i activitats de networking.

L'entitat està ubicada a l'impressionant conjunt arquitectònic ideat per Lluís Domènech i Montaner, que va ser l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau durant gairebé 100 anys. Ocupa més de 2000 metres quadrats del pavelló Sant Manuel, combinant Art Nouveau amb l'última tecnologia en espais de coworking i showroom.